NAANTALIN PRESSA

Ihana arki pikkukaupungin sydämessä

As Oy Naantalin Pressa sijaitsee aivan Naantalin keskustassa hyvien palveluiden äärellä. Tunnelmallinen vanhakaupunki ja kesän vilkkaat tapahtumat sijaitsevat vain kävelymatkan päässä. Kauppa-asiat hoituvat lähes kotiovelta, mutta silti taloyhtiön sijainnilla on oma rauha.

Taloyhtiö on yksityisomisteinen kerrostalo, josta Litu Oy:llä on vuokrattavia asuntoja.

Taloyhtiön on suunnitellut Pekka Mäki (Sigge Arkkitehdit Oy). Ulkoarkkitehtuuri pyrittiin sopeuttamaan lähialueen yleisilmeiseen. Julkisivujen pinta on rapattu, ja parvekkeiden taustaseinät ovat puuta. Rakennuksen väritys ja selkeä massa sulautuvat kauniisti ympäristöön. Epäsymmetrinen harjakatto luo rakennukselle modernin ja persoonallisen ilmeen. 

Asunnot on tehty valoiksiksi ja moderneiksi, ja kaikkiin asuntoihin on rakennettu tilavat ja suojaisat lasitetut parvekkeet, joilla kesää voi jatkaa iltojen jo pimetessä ja lehtien kellastuessa. Asuntojen suunnittelussa on pyritty kiinnittämään huomiota asuntojen kalustettavuuteen, jotta asuminen on toimivaa.

Omat rakkaat huonekalut tekevät kodin, ja on tärkeää, että ne löytävät paikkansa uudessa asunnossa.

Kotoisuuden lisäksi huomita on haluttu kiinnittää myös asumisen mukavuuteen. Asunnossa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, mikä pitää asunnon lämpötilan tasaisena ja mukavan vedottoman tuntuisena. Omat parkkipaikat löytyvät kodin kulmalta, mikä tekee liikkumisen ja arjen sujuvaksi.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
As Oy Naantalin Pressa
Osoite
Presidentinkatu 6 a, 21100 Naantali
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
5
Asuinhuoneistoja
28
Hissi
Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat
Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja jossa huoneistokohtaiset irtainvarastot, tekniset tilat
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Antenni
Kaapeli-TV
Energialuokka
C
Taloyhtiön kuvaus
Yhtiö sijaitsee Naantalin keskustan palvelualueen ytimessä kävelymatkan päässä tunnelmallisesta vanhasta kaupungista. Taloyhtiö on uusi ja se on haluttu suunnitella moderniksi ja kauniiksi kokonaisuudeksi, jossa arki on sujuvaa ja asukkaan näköistä. Tilat on rakennettu asukasta ajatellen.