KAKOLAN TORNI

KOTI KALLIOLLA KAKOLAN KIVILINNOJEN NAAPURISSA
Kakolan Torni jakaa tonttinsa ja suojaisan pihansa vanhoihin kivi- ja tiililinnoihin rakennettujen asunto-osakeyhtiöiden kanssa. Arkkitehti on suunnitellut yhtiön vähäeleisen mutta näyttävän olemuksen sulautumaan suojeltuun ympäristöön. Julkisivun alin kerros verhoillaan luonnonkivillä ja parvekkeet toteutetaan traditionaalisilla pystypinnakaiteilla.

Mansardimaisen katon alla on tasokkaita koteja, joiden suunnittelussa on tavoiteltu asumismukavuuden optimointia. Energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu ihanalta etenkin kylmimpinä pakkasaamuina. Koneellista ilmanvaihtoa on mahdollista tehostaa asuntokohtaisesti. Jokaisessa kodissa on myös joko kattoterassi, parveke tai ranskalainen parveke.

Asunnoissa on laadukkaa pintamateriaalit kuten lattiat ovat parkettia, keittiöissä on integroidut kodinkoneet ja nopeat induktiotasot. 

Kakolan Tornin kellarikerroksessa sijaitsevat yhtiön hallinnassa olevat yhteistilat: väestönsuoja, irtainvarastot, tekniset tilat, ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarastot. 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kakolan Torni
Osoite
Graniittilinnankatu 2 20100 Turku
Uudiskohde
Kyllä
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
4
Asuinhuoneistoja
57
Hissi
Kyllä
Yhtiön yhteiset tilat
Irtaimisto-, ulkoiluväline ja lastenvaunuvarasto
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Isännöitsijä
Kakolan Huolto Oy
Kiinteistön hoito
Kakolan Huolto Oy
Energialuokka
A2018
Energiatodistus
Kyllä
Pelastussuunnitelma
Kyllä