Yleistä hakemuksesta

Tee hakemus -lomakkeella kysymme vain asunnon vuokrauksen kannalta tärkeitä tietoja. Osa annettavista tiedoista on pakollisia, osa vuokrausta helpottavaa lisätietoa. Pakolliset kentät on selkeästi merkitty. Kirjaa hakemukseen kaikkien vuokrasopimukseen liitettävien henkilöiden yhteystiedot sekä muuttajien lukumäärä. Huomaathan, että saatamme tarkastaa luottotietosi osana vuokrausprosessia. 

Jos kanssasi muuttaa lemmikkieläimiä, kerro lemmikistäsi tarkemmin lemmikkieläimistä kysyvässä osiossa. Minkä kokoinen tai rotuinen lemmikkisi on? Onko se tottunut asumaan kerrostalossa jne. 

Lisätiedot osiossa voit kuvailla tarkemmin tarvettasi vuokra-asunnolle. Miksi etsit asuntoa ja miksi juuri tämä asunto olisi sinulle mieluinen? Onko sinulla toiveita vuokra-asunnon suhteen tai tärkeää lisätietoa annettavaksi vuokranantajalle? 

Näyttö ja sopimuksen allekirjoittaminen

Pyrimme aina järjestämään asunnoissamme näytön ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Näytön jälkeen sovimme tarkemmin vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Jos sinulla on erityisiä toiveita näytön ajankohdasta tai järjestämisestä, voit kirjata niitä lomakkeen Asunnon näyttö -osioon.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja pyrimme vastaamaan hakemukseesi mahdollisimman pian. Huomioithan, että asuntomme ovat kysyttyjä, ja asunnosta kiinnostuneita voi olla kanssasi useita. 

Tietoturva

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä soveltuvaa lainsäädäntöä. Sivustomme on suojattu https sivusto, joten voit lähettää tietosi meille turvallisin mielin. Jos et jostain syystä halua lähettää tietojasi sähköisen lomakkeen kautta, voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen [email protected] tai kirjallisesti postiosoitteeseemme, jonka löydät sivun alalaidasta.

Tee hakemus