Kurjenlinnan Piha valmistuu

Kurjenlinnan Piha valmistuu

Kurjenmäkeen valmistuva uusi taloyhtiö As Oy Kurjenlinnan Piha alkaa olla muuttovalmis. Valmistuvien asuntojen muuttotarkastukset on pidetty ja avainten luovutus on muutaman päivän päässä. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan kohteeseen ensi viikolla.

Muuttotarkastuksessa käytiin läpi, että asunnoissa on kaikki kunnossa sekä asuntoihin asennetut laitteistot. Kohde tuntui tarkastuksessa hyvin valmiilta ja huomautettavaa kertyi vain hyvin pienistä yksityiskohdista kuten yksittäisistä naarmuista tai kolhuista, joita rakennustyön aikana on sattunut. Rakentaja suorittaa vielä viimeiset korjaukset ja tekee loppusiivouksen ennen kuin asunnot luovutetaan hallintaamme.

Uusiin asuntoihinsa muuttavien kanssa sovitaan erikseen avainten luovutuksesta ja käydään yhdessä läpi asunto luovutustarkastuksessa. Samalla käymme yhdessä läpi laitteiden toiminnan ja varmistamme, että uusissa kodeissa on kaikki kunnossa. Kohde valmistuu mukavasti juuri joulun kynnyksellä, ja juhlapyhiä sekä alkavaa uutta vuotta 2021 on riemullista juhlistaa uudessa kodissa.