Tänään pidettiin muuttotarkastus Kurjenmäen Porttiin valmistuvissa asunnoissa

Tänään pidettiin muuttotarkastus Kurjenmäen Porttiin valmistuvissa asunnoissa

Kurjenmäen Porttiin valmistuu Lituasunnoille uusia vuokrakoteja 06/2020. Tänään kohteessa pidettiin muuttotarkastus, ja pääsimme tutustumaan valmistuviin asuntoihimme. Asunnot odottavat uusia asukkaitaan viimeistelyä vaille valmiina.

Muuttotarkastuksessa käytiin läpi, että asunnoissa on kaikki kunnossa sekä asuntoihin asennetut laitteistot. Vielä viimeistelyä kaipaavat pienet yksityiskohdat kuten listat tai yksittäiset sähköasennukset tehdään rakentajan toimesta kuntoon ennen asuntojen luovutusta kesäkuun lopussa. Sisäpuolelta asunnot alkavat olla jo hyvin valmiita. Oheinen kuva on yhdestä valmistavasta asunnostamme. Viimeisessä rakennustyövaiheessa viimeistellään taloyhtiön yhteiset tilat sekä piha.

Kurjenmäen portin asunnot ovat tällä hetkellä vuokrattavissa ja muutamia asuntoja on vielä vapaana. Olemme olleet iloisia asuntoja kohtaan osoitetusta kysynnästä, ja iloksemme olemme voineet todeta saavamme tarjota kodin isolle joukolle mukavia vuokralaisia. Vielä jäljellä oleviin asuntoihin voi hakea Tee hakemus -sivulla.